Wędliny podrobowe



Salceson podlaski
Waga:
x
Forma pakowania:
vac
Termin przydatności do spożycia:
14 dni
więcej >



Salceson czarny
Waga:
x
Forma pakowania:
1/2 szt. vac
Termin przydatności do spożycia:
16 dni
więcej >



Pasztetowa
Waga:
x
Forma pakowania:
vac
Termin przydatności do spożycia:
14 dni
więcej >



Salceson wędzony
Waga:
x
Forma pakowania:
vac
Termin przydatności do spożycia:
18 dni
więcej >



Salceson czosnkowy
Waga:
x
Forma pakowania:
luz
Termin przydatności do spożycia:
25 dni
więcej >



Kaszanka pieczona
Waga:
x
Forma pakowania:
vac
Termin przydatności do spożycia:
12 dni
więcej >



Kaszanka domowa
Waga:
x
Forma pakowania:
vac
Termin przydatności do spożycia:
12 dni
więcej >


strona: 1

 

 

Copyright (c) RoyalDesign 2009